Avoin ja joukkoistava kaupunki – Deliberatiivisen demokratian tutkimus- ja kehittämispäivä 2015

Kutsu_T&KHelsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13

Deliberatiivisen demokratian tutkimus- ja kehittämispäivät järjestetään lokakuun 28. päivänä Helsingin kaupungintalolla. Tule mukaan keskustelemaan, mitä avoin, osallistuva ja joukkoistava kaupunki voi olla ja miten sinne päästään. Jatka lukemista “Avoin ja joukkoistava kaupunki – Deliberatiivisen demokratian tutkimus- ja kehittämispäivä 2015”

Osallistuvan päätöksenteon seminaari

Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskus ja PE2020 hanke ovat käynnistäneet osallistuvaa päätöksentekoa käsittelevän seminaarisarjan syksyllä. Seminaarisarjan tarkoituksena on tarjota foorumi keskustelulle osallistuvan päätöksenteon ja suunnittelun uusista suuntauksista, käytännöistä, ongelmista ja kehittämistarpeista. Seminaari on suunnattu päätöksenteon, politiikan ja suunnittelukäytäntöjen tutkijoille, asiantuntijoille ja jatko-opiskelijoille. Jatka lukemista “Osallistuvan päätöksenteon seminaari”

Kirjanjulkistamisseminaari: osallistuva päätöksenteko kansainvälisessä ympäristöpolitiikassa

Aika: perjantai 18. syyskuuta 2015 klo 13-15
Osoite: Helsingin yliopisto, Kuluttajatutkimuskeskus Unioninkatu 40, Metsätalo
Järjestäjätahot: Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskus ja PE2020 hanke

Ilmoittautuminen: 15.9. mennessä osoitteeseen tuula.a.salo@helsinki.fi

Monimutkaiset ympäristökysymykset vaativat uudenlaisia menetelmiä
Dosentti Mikko Raskin ja professori Richard Worthingtonin toimittamassa kirjassa Governing Biodiversity through Democratic Deliberation (Routledge, 2015) kansainvälinen 30 tutkijan ryhmä arvioi uuden kuulemismenetelmän roolia kansainvälisessä ympäristöpolitiikassa.
Jatka lukemista “Kirjanjulkistamisseminaari: osallistuva päätöksenteko kansainvälisessä ympäristöpolitiikassa”