T&K-päivä 2016

thumbnail_keskusteleva_kaupunki_vantaa_2016_suuri

Keskusteleva kaupunki – Deliberatiivisen demokratian tutkimus- ja kehittämispäivä Vantaan kaupungintalolla 9.11.2016 klo 9-16

Miten vaikeita ja arvolatautuneita asioita voidaan käsitellä avoimesti ja osallistavasti? Miten erilaisista näkökulmista voidaan rakentaa yhteistä, kestävää tulevaisuutta?

Tapahtuman pääpuhujana on yhdysvaltalainen Bob Stains Public Conversations Projectista (PCP) Massachusettsista. PCP on kolmen vuosikymmenen ajan rakentanut keskustelun mahdollisuuksia siellä, missä ihmisten ja ryhmien välillä on identiteetteihin, arvoihin ja uskoon liittyviä kuiluja. Erilaisuus ja moninaisuus kuuluvat lähtemättömästi kaupunkien elämään ja siksi tarvitaan toimivia tapoja rakentaa keskusteluyhteyttä.

Ohjelmassa on monipuolisesti tutkimus- ja käytännön menetelmätyöpajoja. Päivän tavoitteena on edistää sekä deliberaation tutkimusta että parhaiden käytäntöjen leviämistä käyttöön koko Suomessa.

Tapahtuman järjestävät Deliberatiivisen demokratian instituutti ry yhdessä Vantaan kaupungin kuntalaispalveluiden kanssa.

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ JA ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU!

 

 

Lisätietoja:

Ohjelma:

Ohjelma

Työpajojen kuvaukset:

Työpajat

 

 

Lari Karreinen, Deliberatiivisen demokratian instituutin puheenjohtaja, lari(at)karreinen.org, 0400 487 642

Vantaan kaupungin aluekoordinaattorit: aluekoordinaattorit(at)vantaa.fi

 

 

1 thought on “T&K-päivä 2016

  1. Pingback: Verkkokeskustelu: “Hallinto vastustaa avoimuutta!” -Eikä vastusta!! | Deliberatiivisen Demokratian Instituutti - Institutet för deliberativ demokrati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *